Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#46 closed defect (invalid)

IPOPT Unit Test Failure

Reported by: 3mei Owned by: somebody
Priority: major Milestone:
Component: component1 Version:
Keywords: Cc:

Description

Hi,

I am trying to install IPOPT v3.9.3 on Mac OS X v10.6.6 with Xcode v3.2.4 and I can't get the unit test to work when verifying the compilation. As per instructions, I installed the source code for ASL, BLAS, HSL, Lapack, Metis and Mups using wget. I also manually installed GCC v4.6.0 from High Performance Computing.

I am specifying the following configuration: ./configure F77=/usr/local/bin/gfortran CC=/usr/local/bin/gcc CXX=/usr/local/bin/g++ --with-blas=BUILD --with-lapack=BUILD

And this is what I get after running 'make test':

Running unitTests...

Testing AMPL Solver Executable...
./run_unitTests: line 47: 64139 Trace/BPT trap ../src/Apps/AmplSolver/ipopt mytoy.nl > tmpfile 2>&1

---- 8< ---- Start of test program output ---- 8< ----

dyld: Symbol not found: _WS_desc_ASL

Referenced from: /Users/zhenya/Documents/Research/Ipopt/Ipopt-3.9.3/Ipopt/src/Apps/AmplSolver/.libs/libipoptamplinterface.0.dylib Expected in: flat namespace

in /Users/zhenya/Documents/Research/Ipopt/Ipopt-3.9.3/Ipopt/src/Apps/AmplSolver/.libs/libipoptamplinterface.0.dylib ---- 8< ---- End of test program output ---- 8< ----

  • * * * * * * * Test FAILED! * * * * * * *

Output of the test program is above. Testing C++ Example...

Test passed!

Testing C Example...

Test passed!

Testing Fortran Example...

Test passed!

make[2]: * * * [test] Error 255
make[1]: * * * [unitTest] Error 2
make: * * * [test] Error 2



Any suggestions as to what might be causing the above problem are greatly appreciated!

Thanks,
Yevgeniy

Change History (1)

comment:1 Changed 9 years ago by lou

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Invalid --- ipopt problem.

Note: See TracTickets for help on using tickets.