Custom Query (122 matches)

Filters
 
Or
 
  
 
Columns

Show under each result:


Results (31 - 33 of 122)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Ticket Resolution Summary Owner Reporter
#34 fixed EXTRA_DIST need to be set andreasw stefan
Description

If I have no extra files to add to a distribution, I still need to set the EXTRA_DIST variable to an empty value ("EXTRA_DIST = ") in order to get no conflict in BuildTools/Makemain.inc:54. Maybe that should be mentioned here again.

#93 worksforme Error in Compilation of Bonmin make stefan martmevi
Description

Hi,

I am triying to install Bonmin-1.5.1. via cygwin on my windows system. According to instructions I installed the 3rd party code Blas, Lapack, ASL, HSL (MA27 and MC19), Metis. I created the directory "build" and called ./configure -C from there which completed with "Configuration of Bonmin successful". However, when subsequently executing "make", it fails, with the last lines of make compilatin being:

../../../Cbc/src/CbcSolver.cpp: In function 'int CbcMain1<int, const char, CbcModel?&, int<*><CbcModel?*, int>': ../../../Cbc/src/CbcSolver.cpp:1666:error: expected primary-expresion before '>' token make[4]: * [CbcSolver?.lo] Error 1 make[4]: Leaving directory '/cygdrive/c/Bonmin3/build/Cbc/src' make[3]: * [all-recursive] Error 1 make[3]: Leaving directory '/cygdrive/c/Bonmin3/build/Cbc/src' make[2]: * [all] Error 2 make[2]: Leaving directory '/cygdrive/c/Bonmin3/build/Cbc/src' make[1]: * [all-recursive] Error 1 make[1]: Leaving directory '/cygdrive/c/Bonmin3/build/Cbc' make: * [all-recursive] Error 1

I would like to provide my configuration log files, as well, but no file named "config.log" can be found in any subdirectory of by bonmin folder. It would be great, if you could help me to overcome my compilation problem.

Thanks a lot,

Martin

#10 worksforme Error with BuildTools/run_autotools andreasw kmartin
Description

Hi:

I installed

autoconf 2.59 automake 1.9.6 libtools 1.5.22

in $HOME/bin and $HOME/share

I also set Path Variable to $HOME/bin and $HOME/share.

When I do autoconf --version I get the correct version. Same for automake. However when I try to run

BuildTools?/run_autotools

I get the error message:

"autoconf is not picked up from the correct location"

Any suggestion on how to correct the problem?

Thanks!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Note: See TracQuery for help on using queries.